Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2016 17:02

Σεμινάριο / Ημερίδα για τον Ν.4412/2016 περί Δημοσίων Συμβάσεων και την εφαρμογή του

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία - πάνω από 250 συμμετέχοντες - από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Ηπείρου, την Πέμπτη (03.11.2016) στα Ιωάννινα, το σεμινάριο/ημερίδα που διοργάνωσε σε συνεργασία με την εταιρεία Έγκριτος Group - Συνεργασία Α.Ε., η οποία παράγει εξειδικευμένο λογισμικό και παρέχει υποστηρικτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με θέμα: «Ο Νόμος 4412/2016 περί Δημοσίων Συμβάσεων και η εφαρμογή του».

Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Ηπείρου, Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, κ. Ιωάννης Λώλος, στον χαιρετισμό του τόνισε την ανάγκη έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης των στελεχών της Αυτοδιοίκησης σχετικά με το πλήθος των θεσμικών αλλαγών στις διοικητικές διαδικασίες που συντελούνται καθημερινά. Ιδιαίτερα τόνισε τη φροντίδα της Π.Ε.Δ. Ηπείρου για την επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού των Δήμων και των φορέων τους, με στόχο την καλύτερη λειτουργία τους, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Η πρωτοβουλία για τη διοργάνωση του σεμιναρίου αποτελεί ένα ακόμα βήμα στο σχεδιασμό της Π.Ε.Δ. για την υλοποίηση μιας συνεχούς ενημερωτικής και επιμορφωτικής προσπάθειας για τα στελέχη της Αυτοδιοίκησης. Τέλος, ευχαρίστησε τους παρισταμένους για τη συμμετοχή τους καθώς και την Έγκριτος Group – Συνεργασία Α.Ε., για τη διοργάνωση του σεμιναρίου.

Εισηγητής στην ημερίδα ήταν ο κ. Αθανάσιος Παζαρλόγλου, Οικονομολόγος - στέλεχος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και συγγραφέας.

Ακολούθησε πολύπλευρη συζήτηση στις διατάξεις του Νόμου και τις διαδικασίες που προβλέπει.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν αιρετοί και υπηρεσιακοί παράγοντες από τους Δήμους όλης της Ηπείρου και τα Δημοτικά Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, τις Δημοτικές Επιχειρήσεις τους καθώς και από άλλους Δημόσιους φορείς.

 

ΥΛΙΚΟ των παρουσιάσεων της ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Α.Ε. στο σεμινάριο / ημερίδα με θέμα: «Ο Νόμος 4412/2016 περί Δημοσίων Συμβάσεων και η εφαρμογή του» στον σύνδεσμο:  http://egritosgroup.gr/yliko-imeridon/

Έκθεση εικόνων

Our website is protected by DMC Firewall!