Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 13:42

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

Η Νομική Βάση Πληροφοριών «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ» και η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ, διοργανώνουν επιμορφωτικό Σεμινάριο στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ με θέμα «ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΕΣΟΔΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΠΗΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ» και με εισηγητή το γνωστό συγγραφέα – νομικό και συνεργάτη της ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ κ. Θεοδώρου Ιωάννη.

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, στα γραφεία της Π.Ε.Δ. ΗΠΕΙΡΟΥ (Ναπ. Ζέρβα 2 Ιωάννινα) και απευθύνεται στα στελέχη των φορέων Πρωτοβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε και αποστείλετε τη Δήλωση Συμμετοχής σας στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., το αργότερο έως 06 Ιουνίου 2018 (τηλέφωνα επικοινωνίας 26510 23960 & 26810 22105).

Περισσότερα στο συνημμένο αρχείο

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία