Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020 13:33

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (Προμήθεια υγειονομικού υλικού)

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και κατάθεσης προσφορών για την προμήθεια εκ μέρους της Π.Ε.Δ. Ηπείρου υγειονομικού υλικού και την παραδοσή του στα Κέντρα Υγείας της Ηπείρου, για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών εξαιτίας της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19

Η Π.Ε.Δ. Ηπείρου στα πλαίσια της προσπάθειας αντιμετώπισης των προβλημάτων που προκύπτουν από την εξάπλωση της πανδημίας covid-19 και θέλοντας να συνδράμει την υπερπροσπάθεια των Κέντρων Υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου προτίθεται να προχωρήσει στην προμήθεια των υλικών που αναφέρονται στον συνημμένο πίνακα τα οποία στη συνέχεια θα διαθέσει στα 16 Κέντρα Υγείας της Ηπείρου, για την κάλυψη των άμεσων αναγκών.
Το συνολικό ύψος της δαπάνης ανέρχεται στο ποσό των δέκα έξι χιλιάδων ευρώ (16.000,00€) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Παρακαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει την προσφορά του, μαζί με τις αντίστοιχες τεχνικές προδιαγραφές, στα γραφεία της Π.Ε.Δ. Ηπείρου (Ν. Ζέρβα 2 4ος όροφος Ιωάννινα) η ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την Τετάρτη 18/11/2020 και ώρα 14.00.

Οι προσφορές μπορούν να υποβληθούν και με courier ή ταχυδρομείο, αλλά πρέπει να έχουν φτάσει στο πρωτόκολλο της υπηρεσίας έως την ανωτέρω ημέρα και ώρα.

Επισυνάπτεται το πλήρες κείμενο της Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (639_2020) και ο πίνακας των ειδών