Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021 12:02

ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ 4ALL. Project "Accessible Tourism" (4ALL)

Ημερίδες ενημέρωσης προγράμματος 4All

H Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Ηπείρου, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου “Accessible Tourism/4ALL” του ευρωπαϊκού προγράμματος Interreg IPA CBC Programme “Greece - Albania 2014 - 2020”, πραγματοποιεί ημερίδες ενημέρωσης στην Ηγουμενίτσα (8/9 και ώρα 10:30, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), στην Άρτα (9/9 και ώρα 10:30, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), στην Πρέβεζα (10/9 και ώρα 10:30, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) και στα Ιωάννινα (14/9 και ώρα 10:30, Αίθουσα συνεδριάσεων Διοικητικού Συμβουλίου Π.Ε.Δ. Ηπείρου ).

Η ενημέρωση έχει σαν κύριο στόχο να βελτιώσει την προσβασιμότητα και επισκεψιμότητα της περιοχής σε ειδικές κατηγορίες επισκεπτών-κοινού όπως σε άτομα με αναπηρίες και στις οικογένειές τους καθώς και σε ανθρώπους τρίτης ηλικίας.

Επισυνάπτονται σχετικά έγγραφα

Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το Δελτίο Τύπου, δεν αντανακλούν απαραίτητα τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των συμμετεχουσών χωρών και της Διαχειριστικής Αρχής.