Η ιστοσελίδα βρίσκεται σε πιλοτική λειτουργία. Το περιεχόμενο της ανανεώνεται διαρκώς.
Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2019 13:45

8η Συνεδρίαση Εκτελεστικής Επιτροπής 2019

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ε.Δ. Ηπείρου που θα γίνει στα γραφεία της στα Ιωάννινα (Ναπ. Ζέρβα 2, 4ος όροφος) την ΤΡΙΤΗ, 13.08.2019 και ώρα 11:00 π.μ. με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Επικύρωση του Πρακτικού Δημόσιας Κλήρωσης, για τον ορισμό εκπροσώπου (τακτικού) της Π.Ε.Δ. Ηπείρου, με τον αναπληρωτή του, που θα συμμετάσχει σε Επιτροπή Διαγωνισμού του ενταγμένου στο πρόγραμμα Φιλόδημος Ι, έργου: «Βελτίωση υποδομών δικτύων ύδρευσης Δήμου Δωδώνης (κατασκευή εσωτερικών δικτύων ύδρευσης ΤΚ Αβγού, Κρυφοβού, Μολυβαδιάς, Ποταμιάς Κουκλεσίου Μουσιωτίτσας)», προϋπολογισμού 2.305.000,00 € (με ΦΠΑ).
  2. Επικύρωση του Πρακτικού Δημόσιας Κλήρωσης, για τον ορισμό εκπροσώπου (τακτικού) της Π.Ε.Δ. Ηπείρου, με τον αναπληρωτή του, που θα συμμετάσχει σε Επιτροπή Διαγωνισμού του έργου: «Βελτιώσεις – Επεκτάσεις δικτύου ύδρευσης οικισμών Δ. Αρταίων (Έλατος Κορφοβουνίου, Κορωνησία, Στραγγυλή , Αμπέλια Αμμοτόπου και Παντάνασσα)», προϋπολογισμού 1.892.524,05 € (με ΦΠΑ).

Τελευταία Νέα από την ΠΕΔ Ηπείρου

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd