Η ιστοσελίδα βρίσκεται σε πιλοτική λειτουργία. Το περιεχόμενο της ανανεώνεται διαρκώς.
Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 12:23

Συνεδρίαση Εκτελεστικής Επιτροπής 2021 - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε σε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ε.Δ. Ηπείρου, η οποία θα γίνει λόγω του κορωνοϊού COVID-19, «διά περιφοράς», την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 11:00, με τα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Επικύρωση του Πρακτικού Δημόσιας Κλήρωσης, για τον ορισμό εκπροσώπου (τακτικού) της Π.Ε.Δ. Ηπείρου, με τον αναπληρωτή του, προκειμένου να συμμετάσχει ως μέλος της Επιτροπής Διαγωνισμού ανοιχτής διαδικασίας για την σύναψη ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεων άνω των ορίων του έργου με τίτλο «Κατασκευή κυκλικού κόμβου επί της ΕΟ Ιωαννίνων - Κόνιτσας στα σημεία της διακλάδωσης επαρχιακής οδού προς Κρύα-Αγία Μαρίνα-Ελεούσα και εργοστάσιο γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ», προυπολογισμού 2.768.000€ (με Φ.Π.Α.)
  2. Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος ανάληψης δαπάνης για την παροχή υπηρεσιών πρόσβασης της Π.Ε.Δ. Ηπείρου σε διαδικτυακή βάση πληροφοριών, κατά το έτος 2021.
  3. Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος ανάληψης δαπάνης για την προμήθεια ψηφιακού φωτοαντιγραφικού για την κάλυψη αναγκών της Π.Ε.Δ. Ηπείρου.
  4. Συζήτηση επί θεμάτων γενικότερου ενδιαφέροντος

Επισυνάπτεται η με αρ. πρωτ. 78/25.01.2021 πρόσκληση και το ειδικό έντυπο

Τελευταία Νέα από την ΠΕΔ Ηπείρου

DMC Firewall is a Joomla Security extension!