Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 11:37

Ανακοίνωση Δημόσιας Κλήρωσης (ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)

Γνωστοποιούμε ότι στα γραφεία της Π.Ε.Δ. Ηπείρου (Ν. Ζέρβα 2- 4ος όροφος) στα Ιωάννινα, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ, 10.06.2020 και ώρα 10:00, θα διεξαχθεί Δημόσια Κλήρωση για την ανάδειξη εκπροσώπου (τακτικού) της Π.Ε.Δ. Ηπείρου , με τον αναπληρωτή του, προκειμένου να συμμετάσχει στην αρμόδια επιτροπή διαγωνισμού ανάδειξης αναδόχου του έργου με τίτλο: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» προϋπολογισμού 1.260.000 € (με ΦΠΑ).

Σύμφωνα με το άρθρο 221 παρ. 8 του Ν. 4412/2016 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 107 του Ν. 4530/2018 (ΦΕΚ 59/Α/30-3-2018) στις Επιτροπές αυτές συμμετέχει και εκπρόσωπος των Ο.Τ.Α., με τον αναπληρωτή του, ο οποίος υποδεικνύεται από την Π.Ε.Δ. της έδρας της Περιφέρειας όπου εκτελείται το έργο, μέσω των εγγεγραμμένων στο αντίστοιχο μητρώο, σύμφωνα με την υπ. αρ. 110/2019 (ΑΔΑ: Ψ050ΟΚΖ3-4ΘΗ) απόφαση του ΔΣ της Π.Ε.Δ. Ηπείρου

Επισυνάπτεται το πλήρες κείμενο της με αρ. πρωτ. 355/05.06.2020 ανακοίνωσης